El divendres 14 octubre de 18h a 21h, dins el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, se celebra la nit de la nàutica.
Una altra perspectiva de viure el Saló Nàutic, de nit i amb un ambient exclusiu, actuacions, música en directe.
Marina Grup es suma a la festa nàutica i et convida al seu estand 371/318 on trobaràs Sabor, Història i Art …
– En un tall –
Un tallador professional ens acompanyarà i podràs degustar l’original formatge parmesà (Grana Lodigiano) de Lodi, un municipi situat a la baixa plana Padana (Lombardia) i al llarg del riu Adda (Itàlia).
La tradició diu que la raspadura es remunta a l’època en què les primeres formes de formatge Granone Lodigiano, que no estaven perfectament curades, eren raspades per l’amo de les terres per als seus camperols.
Nascuda com a plat de pobres, la raspadura va ser re-valorada gràcies a les seves excel·lents característiques, i s’ha convertit en la protagonista d’exquisits i refinats plats. Produïda per poques lleteries antigues, combina el gust únic de la tradició amb la modernitat de menjar amb els dits.
T’esperem! Hi sereu molt benvinguts !
No hi ha respostes a “La nit de la nàutica, una altra perspectiva de viure el Saló Nàutic”